Heb je vragen of specifieke wensen?
Bel 0541 - 57 16 90

Mercedes Citan Financial Lease Aanbod

De Mercedes Citan is een zeer degelijke bedrijfswagen, waar u de komende jaren met veel plezier gebruik van kunt maken. Heeft u de eigen middelen op dit moment niet beschikbaar om deze zelf te financieren? Maak dan gebruik van financial lease. U wordt de volledige eigenaar van de wagen, waardoor u deze gewoon op de balans kunt plaatsen. U heeft zelf de touwtjes in handen met het oog op de kosten. Uiteraard zorgen we bij "Bedrijfswagen Lease Outlet" voor een helder contract voor uw financial lease voor de Mercedes Citan, waardoor u precies weet waar u aan toe bent.


Degelijke bedrijfswagen

De Mercedes Citan is een zeer degelijke bedrijfswagen, die u op een aantal verschillende manieren in kunt zetten. Wilt u uw gereedschappen eenvoudig mee kunnen nemen, of aan de andere kant gebruik maken van de mogelijkheid om uw werken te tonen? Welk doel u ook op het oog heeft voor de Mercedes Citan, dankzij financial lease kunt u hier direct gebruik van maken. U kunt uw eigen middelen achter de hand houden voor andere kortlopende verplichtingen, of wellicht een investering die u kunt doen.

Voordelig zakelijk financieren

Financial lease biedt u de mogelijkheid om uw nieuwe of gebruikte Mercedes Citan op een een voordelige wijze te financieren. U kunt de Btw die u aan de dealer of verkoper betaalt direct verrekenen met de omzetbelasting. Vervolgens zijn de rentelasten fiscaal aftrekbaar, waardoor de netto kosten uitstekend binnen uw budget zullen passen. U spreidt de kosten voor de nieuwe of gebruikte Mercedes Citan uit over de komende jaren. Kom met ons een totale looptijd overeen. Wilt u gebruik maken van een slottermijn, of heeft u daar aan de andere kant juist geen behoefte aan? We gaan uit van uw wensen en zorgen er daarmee voor dat u de Mercedes Citan kunt financieren op de wijze die u wenst.

Mercedes Citan op de balans

U plaatst de Mercedes Citan op de balans, waardoor u zelf de controle heeft over de kosten als die voor het onderhoud of eventuele reparaties. U krijgt niet te maken met de marges van de leasemaatschappij, aangezien u ook de verzekering en de houderschapsbelasting zelf zal voldoen. U betaalt daarnaast een scherpe rente per maand, op basis van de financiering voor uw Mercedes Citan. Wat dat betreft heeft u de volledige controle en daarmee de vrijheid om te ondernemen op de manier zoals u dat wenst.