Heb je vragen of specifieke wensen?
Bel 0541 - 57 16 90

Mercedes Vito Financial Lease Aanbod

Bent u op zoek naar een degelijke en ruime bedrijfswagen en heeft u uw oog laten vallen op de Mercedes Vito lease occasion? Dit is een zeer ruim exemplaar, waarmee u de mogelijkheid heeft om al uw gereedschappen mee te nemen, of uw werken aan klanten en afnemers te tonen. Wat uw wensen met het oog op het ondernemen ook zijn, met de Mercedes Vito zorgt u ervoor dat u de volledige vrijheid heeft. Sluit een financial lease contract af voor uw nieuwe of gebruikte Mercedes Vito, zodat u de kosten bovendien niet direct hoeft te maken.


Luxe bedrijfswagen

U kiest met de Mercedes Vito voor een luxe bedrijfswagen. Dit komt tot uiting in de extra’s waar u gebruik van kunt maken, maar het zorgt er ook voor dat u de komende jaren geen omkijken heeft naar de kwaliteit. In plaats daarvan kunt u er zeker van zijn dat u er dankzij een financial lease contract jarenlang voordelig gebruik van kunt maken. U spreidt de kosten uit over de komende tijd, terwijl u er al direct in weg kunt rijden. Zorg met een tweedehands of nieuwe Mercedes Vito voor een uitbreiding van uw mobiliteit, of ga op een degelijke manier van start.

Voordelige Mercedes Vito financial lease

Dankzij een financial lease contract zorgt u er op een eenvoudige manier voor dat u de mogelijkheid heeft om vrij te blijven ondernemen, terwijl u toch een waardevolle bedrijfswagen kunt aanschaffen. De druk op de cash flow blijft tot een minimum beperkt. Uiteraard kunt u daarnaast gebruik maken van de fiscale voordelen van een financiering. U kunt de rentebetalingen fiscaal aftrekken en u mag de Btw die u betaalt al direct in mindering brengen op de omzetbelasting. Dit zijn interessante elementen van een financial lease contract, waardoor we u graag meer vertellen over de mogelijkheden voor een nieuwe of gebruikte Mercedes Vito.

Interesse in zakelijke lease? Check dan snel onze Mercedes Vito voorraad en vraag een offerte aan.

Vrijheid tot ondernemen

Met een financial lease contract voor uw nieuwe of gebruikte Mercedes Vito heeft u de volledige vrijheid om te ondernemen op de manier die u wenst. U heeft de letterlijke vrijheid omdat u kunt gaan en staan waar u wilt, terwijl u dankzij de beperkte kosten ook de figuurlijke vrijheid heeft. U kunt gewoon blijven investeren en voldoen aan uw kortlopende verplichtingen. Sluit een financiering af voor uw nieuwe of tweedehands Mercedes Vito, zodat u de auto al direct kunt rijden en u de kosten netjes uit kunt spreiden over de gebruiksduur.