Heb je vragen of specifieke wensen?
Bel 0541 - 57 16 90

Volkswagen Caddy Financial Lease Aanbod

Sluit een financial lease contract af voor uw Volkswagen Caddy, waarmee u ervoor zorgt dat u de kosten over de komende jaren uit kunt spreiden. De wagen biedt meer dan voldoende ruimte en is daarmee een ideale zakelijke keuze. Neem er uw gereedschappen in mee, of gebruik de Volkswagen Caddy om uw werk op een soepele wijze te vervoeren. Op welke manier u er ook gebruik van wilt maken, met financial lease zorgt u voor een goede spreiding van de kosten en beperkt u de druk op uw cash flow.


Volkswagen Caddy financial lease

Wilt u gebruik maken van financial lease voor de Volkswagen Caddy? U maakt gebruik van een overzichtelijke vorm van financiering. U kunt zelf de touwtjes in handen houden, waardoor u op ieder moment weet waar u aan toe bent. Stel samen met Bedrijfswagen Lease Outlet de looptijd van de overeenkomst vast. Wilt u gebruik maken van een slottermijn, of voelt u daar aan de andere kant juist niets voor? U bepaalt zelf hoe u de financial lease voor uw Volkswagen Caddy vorm wilt geven.

Volkswagen Caddy op de balans

U plaatst de Volkswagen Caddy op de balans. Dit betekent onder andere dat u zelf zicht heeft op de verzekering en houderschapsbelasting, naast bijvoorbeeld de kosten voor het onderhoud en de eventuele reparaties. Maak gebruik van een nieuwe of een gebruikte Volkswagen Caddy, afhankelijk van uw specifieke wensen. Wilt u hiermee op een representatieve manier voor de dag komen bij uw klanten, of is het vooral van belang dat u aan zakelijke mobiliteit kunt winnen? Wat uw wensen met het oog op financial lease voor de Volkswagen Caddy ook zijn, wij zijn u er graag mee van dienst.

Volkswagen Caddy zakelijk lease: helder contract

U ontvangt van ons een helder contract, op basis waarvan u precies na kunt gaan wat de financial lease voor uw nieuwe of gebruikte Volkswagen Caddy u zal kosten. Wilt u hier vooraf een indicatie van ontvangen? Maak dan gebruik van onze handige online Financial Lease Indicator. U komt dan niet voor verrassingen te staan, zodat u de kosten goed in kunt schatten. Uiteraard vertellen we u graag meer over de fiscale voordelen waar u op kunt rekenen.